Robyn is killing me

Robyn is killing meRobyn har gjort en liten halvkul sak för er som gillar Twitter. Om ni går in på http://robyn.com/killingme/ så får ni se och höra låten “Killing me”  med ord som “dödar” Robyn. Vill man kan man klicka på Twitterikonen uppe till höger skriva sig ett eget twitterinlägg. “Robyn is #killingme. www.robyn.com/killingme” där man kan lätt byta ut namnet Robyn i början till valfritt ord. Till exempel “music.uno.se is #killingme. www.robyn.com/killingme” och luta sig tillbaka och vänta. Med lite tur dyker just ditt twittermeddelande upp i rutan! Riktigt nördigt med andra ord, därför passar det mig som handsken!

Länk: Robyn is killing me

Dela med dig av det här:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Buzz
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Digg
  • email
  • Print


Välkommen! thumbnail image