Anberlin på gång med nytt!

AnberlinLäser att underbara Anberlin är på gång med en ny skiva. Platta nummer fem släpps den 21:a september (i USA?) och kommer heta “Dark is the way, light is a place“. Det finns en låt/video på YouTube att kika på från nya plattan. Den har titeln “We owe this to ourselves” och låter mycket bra. Anberlin är från USA och har gjort ett par riktigt bra plattor. Speciellt gillar jag plattan “Cities” från 2007 som är riktigt bra. Det lilla jag hört från nya plattan låter dock väldigt lovande 🙂

De har tydligen redan släppt en singel som heter Impossible som också skall finnas med på nya plattan!

Spotify: Anberlin på Spotify

YouTube: Anberlin – Impossible

YouTube: Anberlin – We owe this to ourselves

Länk: Bandets hemsida

Dela med dig av det här:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Buzz
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • Digg
  • email
  • Print


Välkommen! thumbnail image